Evankeliumien Jeesus, historian Jeesus – Vastavirta-ilta 25.9.

Torstaina 25.9. Vastavirta-illassa aiheena Evankeliumien Jeesus, historian Jeesus. Eli yhtenä avainkysymyksenä on evankeliumien välittämän Jeesus-kuvan ja historiantutkimuksen Jeesus-kuvan välinen suhde. Teemaan johdattaa teologian tohtori Tom Holmén, yksi Suomen johtavista Jeesus-tutkijoista.

Ilta alkaa Nummen srk-kodilla (Papinkatu 2) klo 18 ja vierailijan alustus ja keskustelu n. klo 18.30. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Evankeliumien Jeesus, historian Jeesus – Vastavirta-ilta 25.9.

  1. keijo leppioja sanoo:

    Niin vasta virtaan me elävät kalat ponnistelemme ja saamme nousta yhä ylöspäin vittaa ja taivasta ja kotia kohti ja näin kiitos mieli valtaa taas tänään ,kun armon henki on auttamassa ja ohjaammassa ja antamassa voimia ponnistella ylöspäin kohti,kiitos ja siunausta keijo

Vastaa